Voor meer info kan u contact opnemen met Stefan op:
0475 83 13 32 of via mail via info@splitbus.be
Vraagt u een offerte voor een huwelijk bezorg ons dan deze info:
-Datum
-Plaats van het huwelijk
-Hoelang u het voertuig wenst te gebruiken
-En de afstand die ter plaatse moet gereden worden
Opgelet: de voertuigen worden steeds met chauffeur verhuurd.
Disclaimer
De inhoud en structuur van de website zijn auteursrechtelijk beschermd. Reproductie van de inhoud of structurele elementen, in het bijzonder, teksten, tekstdelen, beeldmateriaal, afbeeldingen en design-elementen, voor zover zij kunnen worden beschermd in de regel van de Belgische statuten, voor andere doeleinden dan voor privĂ© of andere eigen gebruik, alsmede hun verspreiding en publicatie vereisen voorafgaand schriftelijke toestemming. 
Splitbus.be controleert en actualiseert de inhoud van deze website regelmatig. Toch kunnen wijzigingen hebben plaatsgevonden in de tussentijd. Daarvoor kan geen garantie of aansprakelijkheid voor de actualiteit en volledigheid van de ter beschikking gestelde inhoud worden aanvaard. 
Hetzelfde geldt voor alle externe websites waarnaar wordt verwezen door middel van een hyperlink van de splitbus.be website. Splitbus.be is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de inhoud van externe websites die worden benaderd door het activeren van een dergelijk verband.
splitbus.be is een onderdeel van Input International bvba
Tongersesteenweg 100a 3840 Borgloon
BE 0461 217 281


  • Reload