Pour plus amples informations, veuillez contacter Stefan au
0475 83 13 32 ou par email: info@splitbus.be
Si vous désirez un devis pour votre mariage, merci de nous communiquer:
- la date
- le lieu du mariage
- le temps que vous désirez utiliser le véhicule
- la distance à parcourir sur place

Disclaimer
De inhoud en structuur van de website zijn auteursrechtelijk beschermd. Reproductie van de inhoud of structurele elementen, in het bijzonder, teksten, tekstdelen, beeldmateriaal, afbeeldingen en design-elementen, voor zover zij kunnen worden beschermd in de regel van de Belgische statuten, voor andere doeleinden dan voor privé of andere eigen gebruik, alsmede hun verspreiding en publicatie vereisen voorafgaand schriftelijke toestemming. 
Splitbus.be controleert en actualiseert de inhoud van deze website regelmatig. Toch kunnen wijzigingen hebben plaatsgevonden in de tussentijd. Daarvoor kan geen garantie of aansprakelijkheid voor de actualiteit en volledigheid van de ter beschikking gestelde inhoud worden aanvaard. 
Hetzelfde geldt voor alle externe websites waarnaar wordt verwezen door middel van een hyperlink van de splitbus.be website. Splitbus.be is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de inhoud van externe websites die worden benaderd door het activeren van een dergelijk verband.
splitbus.be is een onderdeel van Input International bvba
Tongersesteenweg 100a 3840 Borgloon
BE 0461 217 281


  • Reload