onze klanten aan het woord

Zittend in een leuk busje en vergezeld van warme zonnestralen en een charmante chauffeur, hebben we van de omgeving kunnen genieten met als afsluiter een lekker "SAPTAP-je". 

Stefan & Ingrid

Mooie herinneringen komen bij ons op. Bedankt!

Dorien

Wat een leuke namiddag. Samen met vrienden Haspengouw verkennen op een originele manier en afsluiten met bubbels uit de streek. Voor herhaling vatbaar!

Marcel & Rita

We vonden het een heel toffe ervaring en hebben er, ondanks de regen, super van genoten. We kunnen het iedereen aanbevelen..

Els

Toffe ervaring in mooi landschap. Een echte aanrader. Zeker voor herhaling vatbaar!

Ilse Ory 


Dankjewel, ons team heeft genoten van deze unieke teambuilding. 

Nancy van Profilease

Fijne rondrit met interessante weetjes. Het was een zeer aangename namiddag!

Marleen Peters 

Top service! Zeer tevreden. Om nooit te vergeten, zo leuk!

Carine & Adam

We hebben genoten, dankjewel dat de hond mee mocht!

Marieke

Fijne manier om de bloesemstreek te verkennen! In het mooie weer was het ideaal om met de cabrio rond te rijden, we kregen alle uitleg over de regio en Stefan hield rekening met wat we onderweg graag wilden zien. Zeker een aanrader als je de fruitstreek op een ontspannen manier wil ontdekken!

Lien

Het busje op onze huwelijksdag was een echte topper!

Bart


In stijl naar ons gala, wat een beleving!

Anouk


Leuk geschenk!  Heel tof om naar mijn gala te gaan.

Sarah


Super leuke namiddag gehad! Chauffeur met kennis van de buurt (borgloon en omstreken) , super vriendelijk! Kei leuke ervaring! Echte aanrader! Het was super! 

Maghalie Steyaert

Het was super! Busje was mooi en proper, de meneer die ons overal bracht was mega vriendelijk! Zelfs door alle omleidingen. Dank u om deze mooie dag nog mooier te maken!

Dorian Blondiau

Onze VW oldtimers met chauffeur zijn beschikbaar voor huwelijken, communie, familie uitstappen, foto shoots, tv producties, video opnames, shuttle dienst, team building, VIP transport of als verrassingsgeschenk in de vorm van een cadeaubon....