VW Microbus deluxe 'Samba'

Gebouwd in 1966, de officiële naam is 'VW Microbus deluxe 'Samba''. Ze onderscheiden zich met de standaard VW bus door de mooie binnenafwerking en aluminium sierlijsten rondom.

Vanuit de fabriek in Hannover (D) ging het richting zonnig Californië (VS). In 2008 kochten we de bus daar, waarna we dadelijk bij aankomst in België startten met de grondige restauratie.

Naast onze bestuurder is er plaats voor 6 personen.

Kever Cabrio

Onze VW Kever cabrio is één van de allerlaatste die in Osnabruck van de band liep in december 1979. In 2014 werd hij volledig gerestaureerd.
Tijdloos en toch met klasse kan onze witte kever jou trouwauto zijn op uw huwelijksdag. Korte afstanden kunnen in overleg zelf gereden worden, een chauffeur is altijd in de buurt.

​In kleur of in zwart-wit, open of gesloten zal onze Kever cabrio steeds een mooie achtergrond zijn voor jullie foto's! Steeds met chauffeur te huur.

Karmann Ghia cabrio

De VW kever verstopt in een sierlijk Italiaans design van Ghia. Beschikbaar in cabrio en coupé. Van 1957 tot 1974 was dit model in productie. Doorheen de volledige productietijd was er een wachtlijst bij de dealers.

Steeds met chauffeur te huur. 

Karmann Ghia coupé

De kever verstopt in Italiaans design. Van 1955 tot 1974 was dit model in productie. Doorheen de volledige productietijd was er een wachtlijst bij de dealers.

Steeds met chauffeur te huur. 

Golf cabrio

Back to the 80's... Onze Golf Cabrio, een youngtimer. Steeds met chauffeur te huur.